Arbeidsdugnad

Arbeidsdugnad 1920 1280 Dugnadstilbud

Arbeidsdugnad

Alle dugnadsleverandører i Norge jobber knallhardt for å få arbeidsdugnader å tilby dugnadskundene sine. Og det er ikke så rart, for arbeidsdugnad har blitt veldig populært blant russ, korps, idrettslag og skoleklasser! Å samle gruppen, gjør noe annerledes og i tillegg tjene penger på det er jo en god ting for alle grupper som samler inn penger til ulike formål. Men husk at dere som oftest kun får betalt per time og at betalingen er på rundt 100,-/timen! Er arbeidsdugnad viktig for din gruppe eller vil dere heller ha andre fordeler? Som oftest må dere være minst 20 stk på gruppen og gjennomført salgsdugnad(er) før dere får arbeidsdugnad.

Arbeidsdugnad er fysisk arbeid russegrupper utfører for en fast sum i timen. Arbeidsdugnadene varierer i type arbeidsoppgaver, men de vanligste er disse:

 • Festivaler
 • Konserter
 • Plukke søppel
 • Snømåking
 • Generell rydding
 • Flytte- og bærehjelp
 • Kiosk
 • Salg av billetter
 • Markedsundersøkelser
 • Servering på arrangementer
 • ++

Hvordan skaffe arbeidsdugnader?

Det er flere måter å skaffe arbeidsdugnader på. Den mest vanlige måten for å skaffe arbeidsdugnader er å inngå et samarbeid med dugnadsleverandører. Er du usikker på hvilken dugnadsleverandør du bør velge mellom? Dugnadstilbud er en gratis og uforpliktende tjeneste hvor du enkelt fyller ut et skjema og får tilbud fra 10 ulike dugnadstilbud fra ulike leverandører. Få gode dugnadstilbud her!

Den andre måten å skaffe arbeidsdugnad på er å oppsøke bedrifter som kan ha bruk for hjelp uten krav på kvalifikasjoner. Da burde dere skrive et lite dokument som beskriver medlemmene i russegruppen, hvor mange dere er, hva dere kan tilby, når dere kan jobbe og hva dere har gjort tidligere. Om dere har noen referanser fra tidligere jobber eller oppdrag så er det veldig bra å ta med dette + navn og nummer.

Den tredje måten å skaffe arbeidsdugnad på er å høre innad i familien eller hos venner. De vil ofte hjelpe dere med å nå deres mål! Spør om dere kan hjelpe de med enkle arbeidsoppgaver som flyttehjelp, vasking, rydding osv!

Hvor mye tjener man på arbeidsdugnad?

Lønnen på arbeidsdugnad varierer fra bedrift til bedrift, arbeidsoppgaver, tidspunkt ++. Det vanligste er å tjene rundt 100-150kr per time per person. Dette er såkalt dugnadsarbeid så dette er penger dere får rett inn på konto eller i rabatt på produkter eller tjenester!

Hva er dugnad?

Dugnad i sammenheng med pengeinnsamling er noe en gruppe eller en enkeltperson gjør for å samle inn penger til et felles mål. Det kan for eksempel være å tjene inn penger til en fotballturnering, klassetur, personlig reise eller russefeiring. Som dugnad er det som oftest salg av produkter folk flest bruker mye og ofte som for eksempel dopapir, tørkepapir, sokker og vaskeutstyr.

Hvor mye kan man tjene på dugnad?

Som gruppe kan man tjene alt fra 5000,- til 500 000,- på dugnader. Men dette kommer selvfølgelig an på hvor mange personer som er på gruppen, hvor mange produkter som selges + fortjeneste og antall runder som gjennomføres.

Hva er arbeidsdugnad?

Arbeidsdugnad har blitt svært populært blant ulike grupper som samler inn penger. Dugnaden handler om å gjøre en fysisk jobb for privatpersoner og bedrifter som trenger hjelp med enkle jobber som stort sett kan utføres av hvem som helst. Gruppen blir så betalt en viss sum per time eller en totalsum for hele jobben.

Hvilke dugnadsprodukter finnes?

Over årene har det kommet mange nye og ulike dugnadsprodukter. Men de mest populære nå for tiden er dopapir, tørkepapir, sokker, undertøy, tennbriketter og ikke minst kaker.