Sammenlign dugnad for russ

Sammenlign tilbud på dugnad

  Sammenlign dugnad for russ

   Sammenlign tilbud på dugnad

   Så enkelt er det

   Fyll ut skjema Dugnadstilbud - Sammenligning av dugnad

   1. Fyll ut skjema

   Spar tid ved å enkelt fylle ut skjemaet. Vi innhenter tilbud fra flere dugnadsleverandører basert på ditt behov.

   Motta tilbud Dugnadstilbud - Sammenligning av dugnad

   2. Motta tilbud

   Motta tilbud fra flere forskjellige leverandører og se hvilken dugnadsavtale som passer din gruppe best.

   Velg dugnadsavtale Dugnadstilbud - Sammenligning av dugnad

   3. Velg dugnadsavtale

   Velg den beste dugnaden etter vilkår, betingelser, inntjening og andre faktorer etter behov.

   Så mye kan din russegruppe potensielt tjene

   10
   Hvor mange personer skal delta på dugnaden(e)?
   10
   Hvor mange produkter skal hver person selge cirka?
   3
   Hvor mange runder med dugnad ønsker dere totalt?
   Dere tjenerkr 

   Tjen mer penger med Dugnadstilbud

    Få tilbud på dugnad for russ

    CheckFå tilbud fra opptil 10 dugnadsleverandører

    CheckVelg dugnaden som passer best

    CheckDet er gratis og uforpliktende!

    Dugnadstilbud er Norges eneste dugnadsformidler for alle typer grupper som blant annet Idrettslag, Korps, Skoleklasser og Russ!

    Få den beste dugnadsavtalen som har de beste vilkårene og den beste inntjeningen for deg og din gruppe!

    Hvorfor Dugnadstilbud?

    Spar tid

    Med Dugnadstilbud sparer deg og din gruppe mye tid på å lete, finne og diskutere leverandør og avtale. Hos oss bruker du kun noen få sekunder på å fylle ut skjemaet og vi gjør resten av jobben med å informere de mest relevante leverandørene for gruppen.

    Tjen mer

    Mange grupper har tidligere hatt og har fortsatt dårligere avtaler enn hva som finnes på markedet. Med Dugnadstilbud får gruppen en oversikt over dugnadsavtaler fra opptil 10 leverandører som sikrer dere mot den beste avtalen.

    Gratis veiledning og rådgivning

    Dugnadstilbud tjener ikke penger på grupper som ønsker dugnadsavtale. Derfor er vi en god veileder og rådgiver for alle grupper som ønsker hjelp! En dugnadsleverandør hadde ofte sagt og gjort det beste for dem, mens vi lever av fornøyde kunder og at gruppene sprer gode ord om oss!

    Oversikt over dugnadsleverandører for russ

    Dette bør du tenke på når du velger dugnadsleverandør

    Pris

    Åpenbart vil deg og din gruppe tjene mest mulig penger på dugnadene dere gjennomfører. Derfor er det viktig å se på hvor mye dere faktisk tjener per produkt dere selger hos hver enkelt leverandør. HUSK: De som kjøper av dere vil føle seg lurt hvis dere for eksempel selger en sekk med 48 ruller til 400,- og naboen kjøpte en sekk med 56 ruller for 350,-! Når dere selger dugnadsprodukter er det viktig at dere skaper gode kunderelasjoner slik at de vil støtte og kjøpe gjentatte ganger. For det er jo tross alt bedre å for eksempel selge 56 ruller for 350,- 3 ganger til samme kunde, enn å lure kunden og kun selge en gang. Da sparer dere både tid, energi og ikke minst sur kunder!

    Produkter

    Deg og din gruppe har garantert snakket om hvilke produkter dere vil selge og hvilke dere ikke vil selge. Og vi vet – dere har garantert svartelistet toalettpapir / tørkepapir allerede, hehe… Men det er noe dere ikke burde gjøre! For dette produktet er noe ALLE i hele Norge trenger og bruker hver eneste dag, i tillegg til at det er dette produktet dere tjener mest på. Husk at for Dugnadstilbud sin del så har det ingenting å si, vi veileder og hjelper dere kun med å få best mulig dugnad! Men det viktigste av alt er å prøve dere frem og teste ut litt forskjellig. Se en oversikt over de mest populære dugnadsproduktene her.

    Kvalitet

    Når dere skal velge dugnadsleverandør så er det lurt å sjekke opp hvilken kvalitet det er på produktene som tilbys. Som du leste i teksten under «Pris» så vil du alltid ha god kunderelasjon. Heller ha kunder som kjøper flere ganger enn misfornøyde kunder som kun kjøper en gang! Selger din gruppe tennbriketter som ikke tenner, dopapir som er som sandpapir eller sokker det går hull på etter en dag så får dere fort misfornøyde kunder. Så ikke kun se på hva dere kjøper inn produktene for, men at det er kvalitetsprodukter til en rimelig pris! Spør leverandørene om vareprøver om dere er usikre.

    Vilkår

    Dette er veldig viktig å tenke nøye igjennom! Og det er disse punktene dere skal tenke på:

    Betalingsfrist:
    Betalingsvilkårene er veldig ulike fra leverandør til leverandør. Og det siste dere vil ha er en dugnadsleverandør som har kort betalingsfrist, med mindre dere har forhåndssolgt produktene. Vi anbefaler at dere minimum får 1 måned, men helst 2 måneder betalingsfrist på alle produktene!

    Returrett:
    Noe som er like viktig er returrett. Returrett betyr at dere kan levere tilbake produkter dere eventuelt ikke får solgt uten å måtte betale for de. Det varierer alt fra 14 dager til 2 måneder hos de ulike leverandørene, og det beste er selvfølgelig så lang returrett som mulig! Husk også at det er DERE som står til ansvar for å få produktene tilbake til lageret til leverandøren. Om ikke dere fikser det selv så kommer leverandøren til å bestille transport for dere som ofte blir dyrt. Det kan derfor være lurt å velge noen som har lager i nærheten av dere, men husk at de fleste har kontor et sted og lager et annet sted!

    Kundeservice

    Kundeservice er en svært viktig ting for å få best mulig dugnadssamarbeid. Ofte har dere skole eller jobb på dagtid og har ikke alltid tid å bruke på dugnad før på kvelden. Så har leverandøren kundeservice kun på mail og telefon i åpningstider? Eller tilbyr de kundeservice på for eksempel Messenger fra tidlig morgen til sein kveld? Selvfølgelig vil dere mest av alt ha en kontaktperson å forholde dere til som dere kanskje lager en gruppechat med i Messenger eller en gruppe på Facebook.

    Om dere noensinne opplever at en leverandør ikke svarer eller bruker lang tid på å svare som dere har fått tilbud fra hos oss så ber vi dere snarest kontakte oss. Vi vil dermed kontakte daglig leder og eventuelt suspendere leverandøren fra samarbeid med Dugnadstilbud.no. Om det er andre leverandører som ikke svarer dere så for guds skyld gå inn på Google og Facebook å gi dårlig vurdering og legg til en kommentar om deres opplevelse! Slik får dere andre leverandører som gjør en god og profesjonell jobb opp og ikke minst hjelpe andre grupper med å ikke gå i samme fella.

    Sponsor & Arbeidsdugnad

    Sponsor
    Får din gruppe noen fordeler av å inngå avtale med de ulike leverandørene? Fordelene ser ofte veldig gode ut, men sjekk opp både hva dere får og hva verdien på det dere får er. Står det for eksempel 1000 klistremerker og en verdi på 4500,- så er det en veldig høy verdi i forhold til hva dere får! Vi vil si at verdien på 1000 klistremerker skal være på rundt 1500,-. Sjekk rundt hva det dere får som fordel koster hos andre og gi leverandøren tilbakemelding om det er satt for høy verdi!

    Arbeidsdugnad
    Alle dugnadsleverandører i Norge jobber knallhardt for å få arbeidsdugnader å tilby dugnadskundene sine. Og det er ikke så rart, for arbeidsdugnad har blitt veldig populært blant russ, korps, idrettslag og skoleklasser! Å samle gruppen, gjør noe annerledes og i tillegg tjene penger på det er jo en god ting for alle grupper som samler inn penger til ulike formål. Men husk at dere som oftest kun får betalt per time og at betalingen er på rundt 100,-/timen! Er arbeidsdugnad viktig for din gruppe eller vil dere heller ha andre fordeler? Som oftest må dere være minst 20 stk på gruppen og gjennomført salgsdugnad(er) før dere får arbeidsdugnad. Les mer om arbeidsdugnad her.

    Spørsmål & Svar dugnad for russ

    Hva er dugnad for russ?

    Dugnad for russ er noe en russegruppe gjør for å samle inn penger til et felles mål. Som dugnad er det som oftest salg av produkter folk flest bruker mye og ofte som for eksempel dopapir, tørkepapir, sokker og vaskeutstyr.

    Hvor mye kan man tjene på russedugnad?

    Som russegruppe kan man tjene alt fra 5000,- til 500 000,- på dugnader. Men dette kommer selvfølgelig an på hvor mange personer som er på gruppen, hvor mange produkter som selges + fortjeneste og antall runder som gjennomføres.

    Hva er arbeidsdugnad?

    Arbeidsdugnad har blitt svært populært blant russegrupper som samler inn penger. Dugnaden handler om å gjøre en fysisk jobb for privatpersoner og bedrifter som trenger hjelp med enkle jobber som stort sett kan utføres av hvem som helst. Gruppen blir så betalt en viss sum per time eller en totalsum for hele jobben.

    Hvilke dugnadsprodukter finnes?

    Over årene har det kommet mange nye og ulike dugnadsprodukter. Men de mest populære nå for tiden er dopapir, tørkepapir, sokker, undertøy, tennbriketter og ikke minst kaker.

    Spørsmål og Svar Dugnadstilbud - Sammenligning av dugnad