Dugnadsprodukter

Her er en oversikt over de mest populære dugnadsproduktene som selges av ulike dugnadsleverandører rundt om i Norge. Det finnes flere titalls ulike dugnadsprodukter, men det er stort sett de samme populære produktene som går igjen. Husk at noen produkter kun er sesongbaserte og ikke lønner seg å selge året rundt!

Toalettpapir / Dorull

Tørkepapir / Kjøkkenpapir

Tennbriketter

Sokker

Munnbind

Antibac / Desinfisering

Småkaker & Smågodt

Rengjøringsprodukter

Julekort

Førstehjelpsprodukter

Spekemat

Få gode dugnadstilbud nå

Sammenlign tilbud på dugnad

  Få gode dugnadstilbud nå

   Sammenlign tilbud på dugnad

   Så mye kan din gruppe potensielt tjene

   10
   Hvor mange personer skal delta på dugnaden(e)?
   10
   Hvor mange produkter skal hver person selge cirka?
   3
   Hvor mange runder med dugnad ønsker dere totalt?
   Dere tjenerkr 

   Spørsmål & Svar

   Hva er dugnad?

   Dugnad i sammenheng med pengeinnsamling er noe en gruppe eller en enkeltperson gjør for å samle inn penger til et felles mål. Det kan for eksempel være å tjene inn penger til en fotballturnering, klassetur, personlig reise eller russefeiring. Som dugnad er det som oftest salg av produkter folk flest bruker mye og ofte som for eksempel dopapir, tørkepapir, sokker og vaskeutstyr.

   Hvor mye kan man tjene på dugnad?

   Som gruppe kan man tjene alt fra 5000,- til 500 000,- på dugnader. Men dette kommer selvfølgelig an på hvor mange personer som er på gruppen, hvor mange produkter som selges + fortjeneste og antall runder som gjennomføres.

   Hva er arbeidsdugnad?

   Arbeidsdugnad har blitt svært populært blant ulike grupper som samler inn penger. Dugnaden handler om å gjøre en fysisk jobb for privatpersoner og bedrifter som trenger hjelp med enkle jobber som stort sett kan utføres av hvem som helst. Gruppen blir så betalt en viss sum per time eller en totalsum for hele jobben.

   Hvilke dugnadsprodukter finnes?

   Over årene har det kommet mange nye og ulike dugnadsprodukter. Men de mest populære nå for tiden er dopapir, tørkepapir, sokker, undertøy, tennbriketter og ikke minst kaker.

   Spørsmål og Svar Dugnadstilbud - Sammenligning av dugnad