Salgsdugnad

Salgsdugnad 1920 1280 Dugnadstilbud

Salgsdugnad

Hva er salgsdugnad?

Salgsdugnad betyr at grupper selger ulike produkter og får betalt utifra det de selger. Salgsproduktene varierer fra gruppe til gruppe og leverandør til leverandør, men de vanligste er:

Ønsker din gruppe salgsdugnad?

Dugnadstilbud.no hjelper din gruppe med å få gode sponsoravtaler og samarbeid på dugnad. Vår sammenligningstjeneste lar dere få 10 ulike dugnadsavtaler så dere kan velge den beste! Fyll ut skjemaet og få gode dugnadsavtaler her.

Hvorfor utføre salgsdugnader?

Salgsdugnad høres kanskje veldig kjipt ut, men det er faktisk der de “store” pengene ligger. Ved å for eksempel selge en sekk med toalettpapir kan du tjene opp til 200,- per sekk. Om du sammenligner dette med en vanlig jobb i butikker eller andre plasser så tilsvarer det at du må jobbe 2 timer for å tjene samme beløp.

Hvor mange dører tror DU at du klarer å banke på i løpet av 2 timer? Du tenker kanskje rundt 50 eller 100? -Det er det de fleste sier! Hvor stor er sannsynligheten for at en eller flere av de 50 eller 100 vil kjøpe av deg? Den er stor og du vil mest sannsynlig få solgt flere enn kun en også! Si du selger 4 sekker med toalettpapir på de to timene, det vil si at du tjener 400 kroner i timen og 800 kroner på en dag, DET ER BRA DET!

Hva tjener man på salgsdugnad?

Hva dere som gruppe tjener på en salgsdugnad avhenger av hvilke produkter dere selger, hvor mye av pengene dere får selv av det dere selger produktene for og hvor god sponsoravtale dere har hos dugnadsleverandøren. De fleste produktene har en fortjeneste på rundt 100 til 200 kroner! Ønsker dere hjelp med å finne en aktør som gir dere god fortjeneste og sponsoravtale? Fyll ut skjemaet for tilbud på dugnad!

Hvordan kan man selge mest mulig?

For å selge mest mulig og fortest mulig er det flere metoder som fungerer veldig bra. Det dere selger mest på er:

  • Kontakt familie og bekjente (De vil ofte støtte noen de kjenner)
  • Gå på gamlehjem og selg produkter mot å gi selskap og glede
  • Legg ut produktene du selger på sosiale medier
  • Gå ut i ditt nabolag
  • Gjør noe gøy ut av salget! Lag for eksempel en deal med de som kjøper at hvis du ikke leverer en ny sekk innen den de kjøper brukt opp så får de 20 eller 30 kroner rabatt på neste kjøp! De fleste er lei av dørsalg, men om du/dere legger litt ekstra i salget så kan kundene plutselig se annerledes på det.

Hvor mye kan dere tjene på salgsdugnad?

Hvor mye dere kan tjene på salgsdugnad avhenger av hvor aktive dere er og hvor lite dere vil betale fra egen lomme! Husk; en vanlig jobb gir som oftest rundt 100kr timen, mens en timesbetaling på salgsdugnad kan gi opp til 1000kr timen!

Noen eksempler på hva dere kan tjene på salgsdugnad:

En gruppe på 7 personer:
Selger 10 sekker toalettpapir, 5 sekker tørkepapir og 5 pakker sokker
3 runder
= 26.250,- per runde, 78.750,- på tre runder

En gruppe på 15 personer:
Selger 10 sekker toalettpapir, 5 sekker tørkepapir og 5 pakker sokker
3 runder
= 56.250,- per runde, 168.750,- på tre runder

En gruppe på 25 personer:
Selger 10 sekker toalettpapir, 5 sekker tørkepapir og 5 pakker sokker
3 runder
= 93.750,- per runde, 281.250,- på tre runder

Få gode tilbud på dugnad nå!

Hva er dugnad?

Dugnad i sammenheng med pengeinnsamling er noe en gruppe eller en enkeltperson gjør for å samle inn penger til et felles mål. Det kan for eksempel være å tjene inn penger til en fotballturnering, klassetur, personlig reise eller russefeiring. Som dugnad er det som oftest salg av produkter folk flest bruker mye og ofte som for eksempel dopapir, tørkepapir, sokker og vaskeutstyr.

Hvor mye kan man tjene på dugnad?

Som gruppe kan man tjene alt fra 5000,- til 500 000,- på dugnader. Men dette kommer selvfølgelig an på hvor mange personer som er på gruppen, hvor mange produkter som selges + fortjeneste og antall runder som gjennomføres.

Hva er arbeidsdugnad?

Arbeidsdugnad har blitt svært populært blant ulike grupper som samler inn penger. Dugnaden handler om å gjøre en fysisk jobb for privatpersoner og bedrifter som trenger hjelp med enkle jobber som stort sett kan utføres av hvem som helst. Gruppen blir så betalt en viss sum per time eller en totalsum for hele jobben.

Hvilke dugnadsprodukter finnes?

Over årene har det kommet mange nye og ulike dugnadsprodukter. Men de mest populære nå for tiden er dopapir, tørkepapir, sokker, undertøy, tennbriketter og ikke minst kaker.