Spørsmål & Svar Dugnad (FAQ)

Hva er Dugnadstilbud?

Dugnadstilbud er Norges eneste dugnadsformidler for alle typer grupper som blant annet Idrettslag, Korps, Skoleklasser og Russ! Vi gir alle grupper som ønsker dugnad tilbud fra opptil 10 ulike dugnadsleverandører.

Sparer man tid med Dugnadstilbud?

Ja, Dugnadstilbud sparer deg og din gruppe mye tid på å lete, finne og diskutere leverandør og avtale. Hos oss bruker du kun noen få sekunder på å fylle ut skjemaet og vi gjør resten av jobben med å informere de mest relevante leverandørene for gruppen.

Kan man tjene mer med Dugnadstilbud?

Mange grupper har tidligere hatt og har fortsatt dårligere avtaler enn hva som finnes på markedet. Med Dugnadstilbud får gruppen en oversikt over dugnadsavtaler fra opptil 10 leverandører som sikrer dere mot den beste avtalen.

Får vi gratis veiledning og rådgivning?

Dugnadstilbud tjener ikke penger på grupper som ønsker dugnadsavtale. Derfor er vi en god veileder og rådgiver for alle grupper som ønsker hjelp! En dugnadsleverandør hadde ofte sagt og gjort det beste for dem, mens vi lever av fornøyde kunder og at gruppene sprer gode ord om oss!

Hva er dugnad?

Dugnad i sammenheng med pengeinnsamling er noe en gruppe eller en enkeltperson gjør for å samle inn penger til et felles mål. Det kan for eksempel være å tjene inn penger til en fotballturnering, klassetur, personlig reise eller russefeiring. Som dugnad er det som oftest salg av produkter folk flest bruker mye og ofte som for eksempel dopapir, tørkepapir, sokker og vaskeutstyr.

Hvor mye kan man tjene på dugnad?

Som gruppe kan man tjene alt fra 5000,- til 500 000,- på dugnader. Men dette kommer selvfølgelig an på hvor mange personer som er på gruppen, hvor mange produkter som selges + fortjeneste og antall runder som gjennomføres.

Hva er arbeidsdugnad?

Arbeidsdugnad har blitt svært populært blant ulike grupper som samler inn penger. Dugnaden handler om å gjøre en fysisk jobb for privatpersoner og bedrifter som trenger hjelp med enkle jobber som stort sett kan utføres av hvem som helst. Gruppen blir så betalt en viss sum per time eller en totalsum for hele jobben.

Hvilke dugnadsprodukter finnes?

Over årene har det kommet mange nye og ulike dugnadsprodukter. Men de mest populære nå for tiden er dopapir, tørkepapir, sokker, undertøy, tennbriketter og ikke minst kaker.

Tjen mer penger med Dugnadstilbud

  Få tilbud på dugnad

  CheckFå tilbud fra opptil 10 dugnadsleverandører

  CheckVelg dugnaden som passer best

  CheckDet er gratis og uforpliktende!

  Dugnadstilbud er Norges eneste dugnadsformidler for alle typer grupper som blant annet Idrettslag, Korps, Skoleklasser og Russ!

  Få den beste dugnadsavtalen som har de beste vilkårene og den beste inntjeningen for deg og din gruppe!